Събота 04, Април 2020г.
Текущи новини
Публикувана на: 22.03.2020г.

Остани вкъщи!

Скъпи ученици,
Уважаеми родители,
Уважаеми колеги,

   В условията на извънредно положение и обучение от разстояние, всички ние действаме в нови условия, които изискват от нас ангажираност, отговорност, активност, за да се случват нещата по възможно най-добрия начин – за да опазим себе си, близките си, приятелите и познатите си здрави. Изолирани сме от реални контакти, обучаваме се дистанционно, контактуваме от разстояние, не излизаме, не се срещаме, не се събираме. Това е предизвикателство, в което всеки един от нас има своя роля – нова и значима.
   Използвайте времето вкъщи, за да разгърнете своите умения, да повишите своите знания, да направите нещо интересно и полезно с близките у дома – поговорете, почетете, попейте, поиграйте заедно, редете пъзели, рисувайте, научете нещо ново, което може да правите с желание и интерес заедно сега и в бъдеще.
   Спазвайте правилата, те са за доброто на всички ни! Останете вкъщи! Подържайте висока хигиена! Мийте ръцете си! Грижете се за здравето!
   През изминалата седмица показахме, че заедно, макар и дистанционно, успешно можем да се справяме в нови условия на обучение. Показахме анагажираност, отговорност, активност. Продължаваме!

Училищното ръководство

Сподели: